Stepping Stones
een sterk merk in de ouderenzorg
Klant
merkontwikkeling website online marketing

De vraag naar particuliere woonzorg is groot. Steeds meer ouderen willen hun oudedag doorbrengen op een manier die echt bij hen past. Stepping Stones geeft ouderen met dementie een liefdevolle plek om te wonen. Emotion hielp het merk sterker worden en zo verder te groeien.

Uitdaging

Stepping Stones wil groeien. Van 14 naar 25 zorgvilla’s. Dat kan, de markt is er klaar voor. Maar om te groeien is een sterk merk nodig. Een merk dat onderscheidend en herkenbaar is én echt past bij het DNA van Stepping Stones. Vanuit zo’n merk kun je campagnes voeren en leads genereren. Om zo in contact te komen met potentiële bewoners én nieuwe werknemers.

Mobiel Steppingstones

Onze aanpak

In een gloednieuwe positionering zetten we het familiegevoel van Stepping Stones centraal. We ontwikkelden een logo en huisstijl, passend bij het merk. Zo legden we een stevige basis. Vervolgens brachten we alle losse villawebsites onder in één website en schreven we nieuwe content. Dat was niet alleen veel overzichtelijker, maar gaf Stepping Stones ook een hogere autoriteit in de zoekmachines. We verbeterden de gebruikerservaring met snelle call to action-knoppen, een strakke mobiele weergave en slimme pop-ups. Ook bepaalden we KPI’s en startten we met online marketingcampagnes voor meer leads. En dat doen we nog steeds. Zo helpen we ze over de volle breedte met alle disciplines die we in huis hebben.

Website 2

Resultaat

Het familiegevoel van Stepping Stones is gaan leven. Zowel in de organisatie als daarbuiten. De nieuwe huisstijl is zichtbaarder dan ooit: van website tot brochure en van signing tot autobestickering. De website is nu een stuk gebruiksvriendelijker en alle resultaten zijn zichtbaar in een overzichtelijk KPI-dashboard. Uiteraard monitoren, analyseren en optimaliseren we continu voor de beste resultaten. En dat werpt zijn vruchten af: in de eerste maanden steeg de conversie met 25%. Meer brochure-aanvragen en rondleidingen dus. Tel daarbij de prettige en professionele samenwerking en we hebben een heel mooi project!

Brochure Steppingstones

Meer weten?

Neem contact op met Marte. Zij vertelt je maar wat graag over deze case!

Marte, Communicatieadviseur