Centraal Beheer
Sinterklaas zonder stress
Klant
campagne social media

Centraal Beheer doet graag iets extra’s voor haar klanten tijdens de feestdagen. Zo ontwikkelden we met de kerstdagen al eens een online doeboek met ouderwetse spelletjes in een nieuw jasje. De afgelopen jaren zetten we in op activatie rondom een wel heel speciale ‘verzekering’.

Uitdaging

Uit onderzoek blijkt dat de Sinterklaastijd bij veel Nederlanders voor een hoop stress zorgt. Zonde! Centraal Beheer maakt het iedereen graag gemakkelijk en kwam met dé hulpdienst tegen alle Sinterklaasstress: #zininsint.

Zininsint Homepage Tablet 2019

Onze aanpak

We bedachten het #zininsint concept, bepaalden de strategie en ontwikkelden al 2 jaar achter elkaar de campagne. Mooi onderdeel van de campagne zijn Facebook Livestreams met Jochem van Gelder vermomd als Sinterklaas. En tijdens de Sinterklaasoptocht zijn honderden #Zin in Sintmijters uitgedeeld. Online zorgen we ervoor dat iedereen de Sinterklaastijd doorkomt zonder stress. Op zininsint.nl vind je kleurplaten, een gedichtengenerator, vlogs om creatieve surprises te maken en nog veel meer handige zaken. Met de #zininsint-hulpdienst is Sinterklaasavondstress verleden tijd!

Lievestroom Fb 735

Het resultaat

De reacties tijdens de livestreams en via online berichten waren zeer positief. De stress nam af! De livestreams en actiewebsite werden zeer goed bekeken. Super! #zininsint stormt al 2 jaar het land door. Sterker nog: ook dit jaar gaan we weer aan de slag!

714 Mijters
1440 Cb Sint 206780E6B94286Fc9D7A5E04F3820D26