Emotion | Centraal Beheer Ga naar main content
Centraal Beheer
Van Sinterklaasverhaal naar prentenboek
Klant
design branded content

De jaarlijkse sinterklaascampagne van Centraal Beheer. Ieder jaar weer een cadeautje. En in 2023 helemaal. Want nog niet eerder pakten we zo uit. Met het meest avontuurlijke sinterklaasverhaal tot dan toe. En met een nieuw hoogtepunt in vier jaar Sintraal Beheer…

De uitdaging

Het is inmiddels een mooie traditie. Al vier jaar op rij ontwikkelen we samen met Centraal Beheer een nieuw Sinterklaasverhaal, dat door heel Nederland is te volgen op YouTube. Die serie is de basis van elke campagne. En daaromheen maken we genoeg andere mooie middelen om de serie onder de aandacht te brengen. In 2023 vonden we het tijd voor iets nieuws.

Kampvuur Prentenboek Black

De aanpak

In de serie van dat jaar, Sint to the wild, is Sinterklaas verdwaald in een groot, verlaten bos. Met als enige steun en toeverlaat: zijn survivalgids van Centraal Beheer, vol met handige tips om te overleven in het wild. Die gids kreeg niet alleen in de serie een prominente rol. Maar ook in de middelenmix ter promotie van de serie. Als prachtig prentenboek, vol leuke opdrachten en mooie weetjes. Speciaal voor alle aan de tablet gekluisterde kinderen, die niets wilde missen van Sints avonturen in het bos.

Schetsen Prentenboek 3

Resultaat

Het prentenboek is volledig door ons geïllustreerd en opgemaakt. Hiermee haalden we de serie van ‘het scherm’ en brachten we ‘m echt tot leven in heel wat woonkamers door heel Nederland. En daarmee scoorden we een mooie hit bij alle trouwe kijkers, jong en oud. Oordeel zelf.

Illustraties Prentenboek 2
Survival gids Header 2
Survival gids vorm png 2

Meer weten over deze campagne?

Stephanie praat je bij!

Survival gids Header