Emotion | Emotion-energie Ga naar main content

Emotion-energie

Mensen bij Emotion hebben één ding gemeen. Energie. We werken hard, houden van het vak, willen iedere dag een beetje beter worden én hebben natuurlijk ook genoeg lol. Dat leidt altijd tot het beste resultaat, geloven wij. Als jij dat ook gelooft, kun je bij ons mooie avonturen beleven.

Header Wie we zijn

Vrijheid en ondernemen

Werken bij Emotion betekent veel vrijheid, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dus deel je zelf je tijd in en werk je waar het op die dag het handigst is. Met ons eigen talentmanagement-programma heb je zelf de regie over je carrière. We helpen je daar bij met coaching, kennissessies, opleidingen en cursussen. En natuurlijk, die borrels zijn er ook. Net als de gezamenlijke lunch, het kerstfeest met slechte gedichten en het jaarlijkse Emotion-weekend.

Prezero klantevent 1182

Een geweldige werkplek

We willen een fijne en inspirerende werkplek zijn, die voor iedereen een beetje voelt als thuis. En dat is ook officieel bevestigd, want we zijn gecertificeerd als een Great Place To Work. Een plek waar iedereen zich gewaardeerd voelt, energie krijgt van het werk, betrokken wordt bij beslissingen en lekker met elkaar samenwerkt. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek onder onze mensen, die ons anoniem hebben beoordeeld op thema’s als werkplezier, trots en vertrouwen.

Naast ons hoofdkwartier, hebben we even verderop de Werkplaats. Onze eigen chillroom, presentatieruimte, workshopwalhalla en inspiratiehok met - ja ja - een bruine kroeg.

Drakenboot klantevent 1

Kennissessies, festivals en nopvertising

We geven alles voor onze klanten, maar óók voor ons bureau. We organiseren events en kennissessies, hebben ons eigen festival Mixed Emotions Live en brengen ons eigen magazine uit. Daarnaast steken we behoorlijk wat tijd in nopvertising. Huh? Ok, even uitleggen. We steken ongeveer 5% van onze tijd in werk voor maatschappelijke organisaties die daar niet voor hoeven te betalen. Gewoon omdat we dat belangrijk vinden.

En dan nu het belangrijkste…

Als je gewoon een baan zoekt, moet je niet bij ons zijn. Maar wil je samen ontdekken, plezier maken, hard werken en elke dag een beetje beter worden? Dan zijn we misschien wel voor elkaar gemaakt. Eerst een keertje gluren voordat je solliciteert? Dat kan tijdens Gluren bij Emotion. Jouw kans om alles over ons te weten te komen. Lees hier meer.