Ga naar main content

Gluren bij Emotion

Je weleens afgevraagd hoe het is om bij een creatief bureau te werken? Dat komt goed uit. Een tot twee keer per jaar organiseren we Gluren bij Emotion!

Banner Website Emotion

Gluren bij Emotion is dé kans voor nieuwsgierigen om binnen te kijken bij een creatief bureau. De tweede editie vond plaats op 25 juni '20. Dit keer vanwege corona niet op ons headquaters in Apeldoorn maar via Zoom! Elf gluurders + zes Emotion vakidioten + een digitale rondleiding en de grote 'hoe werkt dat nou bij Emotion'-quiz = veel lol en mooie verhalen. Tel daar goedgevulde goodiebags bij op en je hebt de Gluren bij Emotion formule te pakken.

Waarom we dit doen

We houden van ons vak. En dat laten we maar wat graag ook aan anderen zien. En… we willen natuurlijk ook jou een beetje beter leren kennen! Je weet nooit hoe een haas een koe vangt. Of was het de koe die een haas vangt?

Dit mag je verwachten

  • Je ontdekt wie we zijn en waar we voor staan.
  • Je leert onze afdelingen beter kennen. Verschillende collega's nemen je mee in hun verhaal!
  • We vertellen je over een paar toffe projecten waar we nu aan werken.
  • Je mag al je (levens)vragen op ons afvuren. Of dat nu gaat over design, development, copywriting, strategie of online marketing. Kom maar op!
  • We sluiten altijd af op z'n Emotions. Met een bingo, een quiz, of iets anders geks dat we nog niet verzonnen hebben.


Wil je erbij zijn?

De eerstvolgende editie van Gluren bij Emotion is nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar shelley@emotion.nl of bel naar 055 522 1525. Alvast wat gluren op onze website mag natuurlijk ook.