Gluren bij Emotion

Je weleens afgevraagd hoe het is om bij een creatief bureau te werken? Dat komt goed uit. Op donderdag 25 juni organiseren wij voor de tweede keer Gluren bij Emotion.

Banner Website Emotion

Dit is jouw kans om binnen te kijken bij een creatief bureau! Je ontdekt wie wij zijn en wat we doen, je mag overal rondsnuffelen én ons al je (levens)vragen stellen. We zijn met een flink aantal collega’s aanwezig voor een lekkere hap, leuke borrel en een eerlijk verhaal. Leuk? Onderaan deze pagina meld je je aan (als je dat niet allang gedaan hebt, natuurlijk).

Wanneer: Donderdagavond 25 juni (onder voorbehoud*)
Inloop: 17.30 uur 
Start: 18.00 uur (inclusief eten) 
Eind: +/- 20.00 uur 
Adres: Schumanpark 13, Apeldoorn
Bus: Op Apeldoorn CS pak je buslijn 108 richting station Ede-Wageningen. Uitstappen bij halte Schumanpark
Auto/fiets: Die parkeer je bij ons voor de deur

* We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mocht deze datum niet door kunnen gaan, dan laten we dit op tijd weten. 

Dit mag je verwachten

  • We trappen gezamenlijk af. Je ontdekt dan wie we zijn en waar we voor staan.
  • Dan kies je de afdeling waar je graag meer van wilt weten: Communicatie, Creatie of Online. Zij nemen je mee in hun verhaal!
  • Natuurlijk is er daarna ook gewoon tijd om bij de andere afdelingen te kijken. Dit is tenslotte jouw kans om ons beter te leren kennen.
  • We nemen je mee in een paar toffe projecten waar we nu aan werken.
  • Je mag al je (levens)vragen op ons afvuren. Of dat nu gaat over design, development, copywriting, strategie of online marketing. Kom maar op!
  • De befaamde Viva la Pizza foodtruck en een lekkere borrel. Want als we érgens enthousiast van worden... ;-)

Waarom we dit doen

We zijn vakidioten. We houden van ons vak. En dat laten we maar wat graag ook aan anderen zien. En… we willen natuurlijk ook jou een beetje beter leren kennen! Je weet nooit hoe een haas een koe vangt. Of was het de koe die een haas vangt?

Wil je erbij zijn? 

Meld je dan nu aan en je ontvangt van ons een bevestiging. Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar sylvia@emotion.nl, bel naar 055 522 1525 of gluur alvast wat rond op onze website.