Leestijd 2 min

Ruim baan voor talent!

Elles is bijna 2 jaar geleden begonnen bij Emotion als projectmanager zonder achtergrond in het communicatievak. Vreemde match? Door haar enthousiasme, studie International Hotelmanagement en ervaring in de evenementenbranche, twijfelden we bij Emotion geen moment!

Elles 1840X810

“Werken bij Emotion betekent veel vrijheid, ondernemen en jezelf ontwikkelen.” aldus Elles. “Er is een eigen talentmanagement-programma waarmee je de regie neemt over je carrière. En dat heb ik gemerkt. Toen ik kwam solliciteren was het volgen van een opleiding al onderwerp van gesprek, fijn! Eerst ging ik maar eens lekker aan de slag met mooie projecten. Maar in de zomer van 2017 begon het te kriebelen. Ik was toe aan meer kennis en verdieping, iets dat ook naar voren kwam uit de coachingsgesprekken met Mieke (naast communicatieadviseur ook coach). Hoog tijd om een opleiding te zoeken!”

“De keuze viel op Marketingcommunicatie B (online en offline) bij SRM. Deze opleiding geeft voldoende kennis, inzicht en vaardigheden om straks als onafhankelijk marketingcommunicatieadviseur te functioneren. Een mooie verdieping op mijn functie! Naast het volgen van lessen werden praktijkvaardigheden ontwikkeld tijdens twee Do-It weekenden.

Kort samengevat ging ik in vijf maanden keihard aan de slag met:

  • Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om een geïntegreerd marketingcommunicatieplan te schrijven.
  • Leren maken van geloofwaardige en onderscheidende campagnes, met traditionele en nieuwe media.
  • Ontwikkelen van een consistente marketingcommunicatiestrategie voor een organisatie of merk.

Een flinke kluif, maar ik kan vol blijdschap van de daken roepen dat ik ben geslaagd! Zowel het schriftelijke als het mondelinge examen heb ik met een 8 afgerond. Als onderdeel van het schriftelijk examen schreef ik een marketingcommunicatieplan over Emotion. Dus ik heb niet alleen zelf veel kennis en nieuwe inzichten opgedaan, hopelijk kan ik bij Emotion ook verder met het plan dat ik geschreven heb.”

Wat Emotion betreft een win-winsituatie. Gefeliciteerd Elles met het behalen van je diploma! 

29 mei 2018