Leestijd 2 min

Mixed Emotions Live

Mixed Emotions Live is bedacht in 2009. Omdat we vonden dat we het mooiste vak ter wereld hebben. Maar de vak-gerelateerde bijeenkomsten waren altijd in Amsterdam en best wel saai. Zonde! In 2014 was het door allerlei omwegen eindelijk zover.

Melive Sterk Verhaal

#MELIVE2018

Mixed Emotions Live = het inspiratiefestival voor zo’n 500 marketing- en communicatieprofessionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. Mixed Emotions Live is een echt festival, gewoon in onze eigen achtertuin!

Mooie namen

De lijst met helden die zijn verhaal heeft gedaan in de afgelopen vier jaar is groots. Vaak uit het vak en soms helemaal niet. Dan vinden we ze tof of inspiratievol. Dat levert vaak de mooiste verhalen op. Kluun sloot editie 2017 knallend af. Dries Poels van Bol.com, Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely en Cor Hospes, contentmarketing & storytelling, stonden te shinen. Ook de verhalen van topkok Gerwin Sanders, Jumbo-opperhoofd Frits van Eerd, volksfilosoof Bas Haring en hoogleraar hersenkunde Victor Lamme zijn pareltjes die we niet snel meer vergeten.  

It’s in the name

Emotion heeft de volledige organisatie van Mixed Emotions Live in handen. Van programma, tot artwork tot het vastleggen van de dag. Emotion doet dat al vier edities lang met heel veel plezier. En uiteraard zijn daar een aantal hele fijne partners bij betrokken.

5!

En dan! Het jaar 2018. Het jaar waarin Mixed Emotions Live een nog grootser feest, een nog grootser spektakel wordt. Dit jaar is de vijfde editie van Mixed Emotions Live! De voorbereidingen zijn in volle gang en er is goed nieuws: ook dit jaar staan er weer sprekers van formaat in de Gigant. De eerste sprekers die op je favorietenlijstje mogen zijn: Erik Kessels, Marco Aarnink en Rijn Vogelaar. En denk maar niet dat dit alles is! Ontdek de line-up op onze super kekke site.

Bestel nu je ticket en zorg dat je erbij bent op 8 november.

Gloedjenieuw

En dat is niet alles! Dit jubileum was wat ons betreft een uitstekend moment om Mixed Emotions Live te restylen. Dus gingen onze vormgevers en developers keihard aan de slag. En hoe! Check het te gekke resultaat hier.

25 mei 2018