emotion-energie

Bij Emotion werken gamers, gitaristen, verhalenvertellers, moeders, dromers, snowboarders, techneuten, koks, wetenschappers, reizigers, beeldkunstenaars, vaders, hardlopers, technerds en alles wat er tussenin zit. Samen verzinnen we grootse ideeën en maken we geweldige dingen.

Eerst een keertje gluren voordat je solliciteert? Dat kan tijdens Gluren bij Emotion! Jouw kans om alles te ontdekken over werken bij een creatief bureau. Interessant? Lees meer!

Energie, festivals en Nopvertising

Mensen die bij Emotion werken, hebben een ding gemeen. Energie! In hun vrije tijd en at the office. Dat heb je nodig, want we proberen niet alleen voor onze klanten alles eruit te halen. Ook als bureau zijn we behoorlijk ambitieus. We organiseren events en kennissessies, hebben ons eigen festival Mixed Emotions Live en brengen een eigen magazine uit. Daarnaast steken we behoorlijk wat tijd in Nopvertising. Huh? Ok, even uitleggen. We steken ongeveer 5% van onze tijd in werk voor maatschappelijke organisaties die daar niet voor hoeven te betalen. Gewoon omdat we dat belangrijk en tof vinden.

Waar wil je werken?

We willen een fijne en inspirerende werkplek zijn waar mensen met veel plezier werken. Of drie plekken eigenlijk, want naast ons hoofdkwartier hebben we even verderop De Kroeg. Yep, mét tap en pooltafel maar ook genoeg ruimte om te brainstormen en werken. En verderop in Apeldoorn De Kazerne; onze eigen chillroom, kookstudio, presentatieruimte, workshopwalhalla, gameroom, inspiratiehok en VR-studio.

Vrijheid en ondernemen

Werken bij Emotion betekent veel vrijheid, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dus deel je zelf je tijd in en werkt waar het op die dag het handigst is. Dat combineert lekker met privé, zodat je ook op dat vlak alles uit je dag kunt halen. Met ons eigen talentmanagement-programma heb je zelf de regie over je carrière. We helpen je daar graag bij met coaching, kennissessies, opleidingen en cursussen. En natuurlijk, die borrels zijn er ook, net als de gezamenlijke lunch, het kerstfeest met slechte gedichten en het jaarlijkse Emotion-weekend.

Niet voor als je gewoon een baan zoekt

We zijn vooral geïnteresseerd in jou. Waar kom je vandaan? Wat is je drive? Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen? Je dromen en ambities? Als je gewoon een baan zoekt, moet je niet bij ons zijn. Maar wil je samen met 30 vakidioten ontdekken, plezier maken, hard werken en elke dag beter worden, dan zijn we misschien wel voor elkaar gemaakt.

Mooie avonturen

Zo, en dan nu het allerbelangrijkste. Wij geloven dat lol, hard werken en liefde voor het vak altijd zorgt voor resultaat. Als jij dat ook gelooft, kun je bij Emotion mooie avonturen beleven.