Emotion | Vacatures Ga naar main content

werken bij emotion

Wij geloven dat lol, hard werken en liefde voor het vak altijd zorgen voor resultaat. Als jij dat ook gelooft, kun je bij Emotion mooie avonturen beleven.

Vacatures

Energie, festivals en nopvertising

Mensen die bij Emotion werken, hebben een ding gemeen. Energie! In hun vrije tijd en op kantoor. Dat heb je nodig, want we proberen niet alleen voor onze klanten alles eruit te halen. Ook als bureau zijn we behoorlijk ambitieus. We organiseren events en kennissessies, hebben ons eigen festival Mixed Emotions Live en brengen een eigen magazine uit. Daarnaast steken we behoorlijk wat tijd in nopvertising. Huh? Ok, even uitleggen. We steken ongeveer 5% van onze tijd in werk voor maatschappelijke organisaties die daar niet voor hoeven te betalen. Gewoon omdat we dat belangrijk en tof vinden.

Drakenboot klantevent 1

Een geweldige werkplek

We willen een fijne en inspirerende werkplek zijn, die voor iedereen een beetje voelt als thuis. En dat we het zijn is nu ook officieel bevestigd. We zijn namelijk gecertificeerd als Great Place To Work. Een plek waar collega’s zich gewaardeerd voelen, energie krijgen van hun werk, betrokken worden bij belangrijke beslissingen en lekker met iedereen samenwerken. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek onder onze mensen, die ons anoniem hebben beoordeeld op thema’s als werkplezier, trots en vertrouwen.

Naast ons hoofdkwartier, hebben we even verderop de Werkplaats. Onze eigen chillroom, presentatieruimte, workshopwalhalla, gameroom, inspiratiehok en VR-studio.

Prezero klantevent 1182

Vrijheid en ondernemen

Werken bij Emotion betekent veel vrijheid, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dus deel je zelf je tijd in en werk je waar het op die dag het handigst is. Met ons eigen talentmanagement-programma heb je zelf de regie over je carrière. We helpen je daar graag bij met coaching, kennissessies, opleidingen en cursussen. En natuurlijk, die borrels zijn er ook. Net als de gezamenlijke lunch, het kerstfeest met slechte gedichten en het jaarlijkse Emotion-weekend.

Niet voor als je gewoon een baan zoekt

We zijn vooral geïnteresseerd in jou. Waar kom je vandaan? Wat is je drive? Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen? Je dromen en ambities? Als je gewoon een baan zoekt, moet je niet bij ons zijn. Maar wil je samen met 35 vakidioten ontdekken, plezier maken, hard werken en elke dag beter worden, dan zijn we misschien wel voor elkaar gemaakt.

Mooie avonturen

Zo, en dan nu het allerbelangrijkste. Wij geloven dat lol, hard werken en liefde voor het vak altijd zorgt voor resultaat. Als jij dat ook gelooft, kun je bij Emotion mooie avonturen beleven.