Emotion | Sint to the wild Ga naar main content
Centraal Beheer
Sint to the wild
Klant
campagne storytelling video

De Sinterklaascampagne van Centraal Beheer: ieder jaar weer een groot cadeau. Al sinds 2017 werken we samen om pakjesavond net wat leuker, gezelliger, mooier en vooral makkelijker te maken. En sinds 2020 maken we samen Sintraal Beheer. Een miniserie over Sinterklaas die pakjesavond voorbereidt vanuit het pand van Centraal Beheer. Met een glansrol voor de onnavolgbare Jochem van Gelder, die ieder jaar een hilarische Sinterklaas neerzet. Ook in 2023 stond ‘m weer een mooi avontuur te wachten…

De uitdaging

Sintraal Beheer begon in coronatijd. Toen nog als een feestje voor alleen medewerkers om ze – ondanks het thuiswerken – toch te verbinden. Met elkaar, met hun vertrouwde werkplek en met het merk Centraal Beheer. Maar eigenlijk waren de afgelopen edities gewoon veel te leuk om alleen intern in te zetten, vond Centraal Beheer. Dus treden we sinds vorig jaar met de serie naar buiten. Aan ons om een nieuw sinterklaasverhaal te ontwikkelen, waar voor de tweede keer heel Nederland van kan meegenieten.

Sfeerbeeld CB Kampvuur

Onze aanpak

Al sinds de eerste commercial in 1986 kennen we Centraal Beheer als de verzekeraar die je altijd even kan bellen als er iets misgaat. En dan is de link met Sinterklaas snel gelegd. Want met pakjesavond voor de deur, blijft het vaak tot het laatste moment spannend of de boot blijft drijven, de schimmel niet op hol slaat en de pieten niet gaan muiten. Om maar wat te noemen. Dat was dit jaar niet anders. Want vlak voor vertrek legt de navigatie van de stoomboot het loodje. Geen probleem voor de Sint natuurlijk. Die kent de route inmiddels op z'n duimpje. Maar dan. Een verkeerde draai aan het stuur. Een lege tank. Sint op een dwaalspoor. Toch maar even Apeldoorn bellen?

Om deze video te zien zullen de marketing cookies geaccepteerd moeten worden.

Beheer mijn cookies Of bekijk de video op youtube.com

In een serie van vijf afleveringen zien we hoe een verdwaalde Sinterklaas moet zien te overleven in het wild, ver weg van de bewoonde wereld. Of... Toch niet? De serie komt uiteindelijk tot een spannende ontknoping tijdens een theatervoorstelling voor medewerkers, klanten en relaties. Met volop dans, muziek, theater en spektakel. En natuurlijk met antwoord op die ene vraag: is Sint op tijd terug voor pakjesavond?

Jan de Hoop

Resultaat

Je bekijkt alle afleveringen van de serie op het YouTube-kanaal van Centraal Beheer. Duizenden mensen gingen je voor. En daarmee kunnen we spreken van een heel mooi resultaat, dat tot nog mooiere reacties leidde op de socials van Centraal Beheer.

Collega van Centraal Beheer:
Zoals ieder jaar ben ik weer fan! Super leuk.

Meer weten over deze campagne?

Thijs praat je bij!

Thijs, Account director
Sfeerbeeld Eind Sint to the Wild